Športno izobraževanje

ANDREJ CETIN, AFP OSEBNI TRENER, PREHRANSKI SVETOVALEC

 

S fitnesom in vadbo sem se prvič srečal pred 15 leti, vse od takrat pa sem zvest ter predan tovrstnemu načinu življenja. Sama strast do treniranja in želja pomagati ljudem do kvalitetnejšega življenja, sta me pripeljali do odprtja prostorov športnega izobraževanja v obstoječi družinski hiši Gostilne Cetin.

Prehodil sem dolgo pot, da sem iz »body builderja« prerasel v to kar sem danes. Začelo se je z željo postati “boljši”, kasneje se je strast razvila do tekmovanja v fitnesu, danes pa želim svojo pot nadaljevati kot trener/svetovalec in podjetnik. Ob svojem delu sem sodeloval s pomembnimi slovenskimi trenerji ter “legendami” tega športa. Naučil sem se že veliko, a svoje znanje nenehno nadgrajujem.

Z ženo Kajo, ki je tudi sama prehodila veliko športno pot v karate-ju (podprvakinja v EU), ter ima ogromno znanja iz področja, vam želiva pomagati razumeti pojem “zdravo življenje”. Meniva, da so za dolgoročen uspeh vsakega izmed nas potrebne predvsem spremembe slabih življenjskih navad. Ponavadi Iščemo “hitre” pristope, ki so nevzdržni za vsakodnevno življenje in na koncu ne prinašajo rezultatov, temveč samo slabo voljo in počutje.

Želiva vam pomagati do boljšega, bolj zdravega življenja.

Vadba in kvalitetna hrana ne pripomoreta k samo spremembi videza telesa, ampak tudi izboljšata um, vaš odnos do življenja ter dodata VELIKO dobre volje.

NAROČI SE NA BREZPLAČNI POSVET ali REZERVIRAJ TERMIN

Prednosti osebnega oz. zaprtega trening prostora:

  • Zasebnost (v kolikor ne marate gneče ali ne želite trenirati na očeh ostalih)
  • Brez čakanja na proste naprave
  • Osredotočenost (vodeni treningi, vaša osredotočenost na izvajanje vaj bo večja)